בחירה, תקווה ובורקס
החגים עברו והנה אנחנו שוב בשגרה. זה הזמן לקחת נשימה עמוקה ולהתמקד במה שממלא ומעצים אותנו ומה יותר טוב מלהפוך את התקופה הזו לזמן של בחירות חדשות? אני מזמינה אתכן לגלות איך אפשר למצוא את האיזון הנכון, עם ספר מעורר השראה, סרט מרתק וקורסים שיפתחו לכן דלתות חדשות.
סרט דוקו - מלך החגיגת
אם אתם חובבי "שובר שורות", אל תפספסו את הסרט המרתק על בחור ישראלי נורמטיבי, ד"ר לביוטכנולוגיה עם משרה נחשקת בהיי טק, שהחליט לקחת את הידע שלו למחוזות התחומים האפורים של פקודת הסמים.
אושרי כהן מביא את הסיפור המרתק, עם אנימציה מרהיבה ויוצאת דופן.
אני צפיתי בyes+
ספר: הבחירה / ד"ר אדית אווה אגר
גם בשגרה ממליצה לקרוא ספרים מעוררי השראה כמו ספרה של ד"ר אגר. הספר עוסק בבחירה בחיים, בתוך התופת של אושוויץ ובחיים החדשים שיצרה לעצמה לאחר השחרור.
הסופרת מרתקת בבחירה הבסיסית שלה, ראיית הטוב בכל אדם ושמירה תמידית על התקווה. המסר בין דפי הספר, מעניק כוח להסתכל על המציאות בעיניים מלאות תקווה וחשוב במיוחד בימים אלה.
שנה חדשה, קורסים חדשים, בחרו בתקווה!
כדי לעזור לכן לצמוח, אני מציעה שני קורסים מרתקים שיצאו לדרך כבר בחודש הבא:
אל תפספסו את ההזדמנות ללמוד ולהתפתח,
אין כמו למידה כדי לנטוע תקווה ולהכין את עצמכן לעתיד טוב יותר
בוגרות ממליצות
ולסיום, מתכון לבורקס גבינות – מתכון קליל וזריז שסוגר פינות
מתכון לבורקס גבינות קל ופשוט, שיפיץ ריחות משגעים בבית. הרעיון הוא להשתמש בגבינות שיש לכן במקרר בלי לחשוב יותר מדי:
מרכיבים:
חבילת עלי פילו
250 גר גבינת טוב טעם או גבינת קוטג'
גבינת פטה מגוררת
גבינה צהובה מגוררת
ביצה אחת
פלפל שחור
עלי פילו
שמן זית
שומשום וזרעי צ'יה (אופציונלי)
הכנה:
ערבבו את כל הגבינות עם הביצה ופלפל שחור.
שמנו תבנית והניחו עליה עלי פילו תוך הזלפת שמן זית בין השכבות והשאירו שליש מהעלים מחוץ לתבנית (ראו בתמונה).
הניחו את תערובת הגבינות, סגרו את העלים שנותרו, זלפו בשמן זית ופזרו שומשום וצ'יה.
אפו בתנור ב-180 מעלות במשך חצי שעה, עד שהבורקס מזהיב.