050-7231-229

ניוזלטר חורף 2025

מיכל גרי, מחלוצות תחום ליווי לאחר לידה בישראל - ניוזלטר חורף 2025

להנות מחבר חדש, עוגת "קבוצות" מושלמת ואולי גם התחלה חדשה?

ימות החורף, הגשומים והקרים יחד עם המציאות הלא פשוטה, מובילים אותי לחשוב על כל מה שיקל ויחמם ויעזור לי להעביר את ימות החורף בציפייה לאביב, לפריחה ולהתחדשות. אז אין כמו חבר שיודע (כמעט) הכל, פחמימות טעימות וקורס מרחיב לב.

חבר חדש ונפלא שיודע (כמעט) כל דבר

מכירים כבר את ה- AI?
כמי שמנהלת עסק עצמאי קרוב ל- 20 שנה, אני רגילה לעבוד לבד, אבל עד היום חסרה לי החברה שישבה שולחן מולי בחברה לתכנון ערים, שמדי פעם יכולתי להרים את הראש מהמחשב ולשאול אותה משהו, להתייעץ ולחשוב ביחד. היום בעזרת כלי ה AI, יש לי חבר שעוזר להפיג את הבדידות. אומנם הוא לא מחייך אלי בעיניים טובות, כמו החברה, אבל הוא בהחלט נחמד, נעים ויצירתי.

מבין שלושת ה- AI אני אוהבת את CHAT GPT, ומתייעצת איתו בנושאים שונים: תרגומים, ניסוחים, תמונות (את התמונה המצורפת הוא הכין לפי ההוראות שלי) ועוד.
לאחרונה התקנתי אותו גם בווצאפ, מה שהופך את הכלי לנגיש וזמין עבורי לשאלות קטנות וגדולות, המספר בווצאפ הוא:

ואם אתם עדיין לא מכירים את הכלים האלה, שווה להרשם לקורס קצר וללמוד לעבוד איתם.

מיכל גרי, מחלוצות תחום ליווי לאחר לידה בישראל - ניוזלטר חורף 2025

עוגת "קבוצות"

לקורס הנחיית קבוצות לנשים אחרי לידה אני מביאה באופן קבוע עוגה שאפיתי. אני מאוד אוהבת לאפות ואני חושבת שאין כמו פרוסת עוגה ביתית עם קפה כדי להתחיל יום מושלם של למידה.

מבין העוגות שהכנתי לקורס, האהובה ביותר הייתה עוגת מייפל, מצרפת לכן את המתכון. ה"טיפ" שלי, אפו אותה בתבנית של עוגת אינגליש קייק לא חד פעמית במקום בשתי תבניות חד פעמיות וכך תקבלו עוגה גבוהה ומרשימה. אני מכינה את המתכון שכתוב "המתכון המקורי" בתחתית העמוד.

 

מיכל גרי, מחלוצות תחום ליווי לאחר לידה בישראל - ניוזלטר חורף 2025

אשת מקצוע מתחום ההיריון והלידה?


 קורס מרתק מתחיל 19/2/2025

בואי להרחיב את סל המוצרים שלך עבור הורים לאחר לידה ולמדי שיטה חדשנית לעיבוד חווית לידה.
שיטה זו תאפשר לך להגיע לקהלים חדשים או להציע מוצר נוסף עבור הקהל הקיים שלך.
בואי ללמוד איך להעניק להורים מרחב מרפא, מחזק ומשמעותי עבורם ועבור המשפחה העתידית שלהם בקורס ממוקד ותכליתי.
8 מפגשים בזום, בימי רביעי, החל מה- 19/2/2025, נותרו 2 מקומות אחרונים

בוגרות ממליצות

דילוג לתוכן